Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Kauppa.fi kesätauolle – Jäsenneuvonta palvelee läpi kesän

Kauppa.fi:n uutiset jäävät juhannuksesta kesätauolle. Kaupan liiton jäsenneuvonta palvelee työsuhdeasioissa kuitenkin koko kesän.

Myymälävarkaudet: sakon muuntorangaistusta suunnitellaan palautettavaksi

Jatkossa myymälävarkauksia tehtailevat rikolliset eivät enää selviä sakoilla, jos sakon muuntorangaistukseen suunnitellut muutokset tulevat voimaan. Lakimuutosehdotuksen mukaan näpistykset ja myymälävarkaudet voitaisiin muuntaa vankeusrangaistukseksi, jos tekijä sakoista huolimatta jatkaa varkauksia. Lakiluonnos muuntorangaistusta koskevien säännösten muuttamiseksi on tällä hetkellä lausuntokierroksella.

Kaupan liitto 10 vuotta

Elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa edustava Kaupan liitto täyttää kymmenen vuotta juhannussunnuntaina. Tänä päivänä kaupan alan elinkeino- ja työmarkkinajärjestön piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä.

Innovaatiot helpottavat kuluttajan arkea

3D-virtuaalikauppa, peruselintarvikkeita myyvä automaatti syrjäsauduille ja ostokset toimitettuna suoraan auton takakonttiin – tässä kolme kekseliästä innovaatiota, joilla kiireisten kuluttajien elämä saattaa helpottua jo lähitulevaisuudessa.

Kesko työllistänyt yli tuhat nuorta nuorisotakuuohjelmansa kautta

Keskon kaupat ovat työllistäneet vajaassa vuodessa lähes 1 200 nuorisotakuun piiriin kuuluvaa nuorta eri puolilla Suomea. Tavoitteeksi asetettu tuhat työllistettyä nuorta saavutettiin puoli vuotta etuajassa.

Alkoholipolitiikan kiristys vaikuttaa etenkin pieniin myymälöihin

Alkon sijainnilla ja alkoholilainsäädännöllä on suuri merkitys pienille lähikaupoille. Tätä mieltä ollaan Suomen Lähikaupassa, joka sai nyt toisen Alkon oman myymälänsä yhteyteen. Myös kaavaillut alkoholin myyntirajoitukset huolettavat kauppaketjua.

Kauppojen aukiolo juhannuksena

Juhannus tuo poikkeuksia kauppojen aukioloon viikonloppuna. Perjantaina kaupat ovat auki puoleenpäivään, mutta lauantaiksi ne sulkevat ovensa. Pienimmät päivittäistavarakaupat voivat kuitenkin palvella läpi juhannuksen.

kuva: Puuilo

Puuilo-ketju laajenee

Kaupan synkät yt-uutiset jatkuvat

Finlayson saa uudet omistajat