Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Kaupan digipäivä 27.11.2014 - ilmoittaudu nyt!
Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


S-ryhmän ruoan verkkokauppa laajenee Lahteen

Ruoan verkkokauppa kasvaa Suomessa tasaisesti. Nyt vuorostaan osuuskauppa Hämeenmaa tuo ruoan verkkokaupan Lahteen.

Lähikauppa panostaa palveluihin

Kuluttajat haluavat tutkimusten mukaan yhdistää ruokakauppakäyntiin myös muita asioitaan. Tämä on huomattu myös Suomen Lähikaupassa, joka strategiassaan painottaa palvelutarjonnan laajentamista.

Vähittäiskaupassa hentoista kasvua

Vähittäiskaupan myynti ylsi lievään kasvuun lokakuussa. Koko kuluneen vuoden myynti on kuitenkin edelleen miinuksella heikon alkuvuoden takia.

kuva: Ikea / Jonatan Olsson

Vaasaan kaavaillaan Ikeaa

Huonekalujätti Ikea on allekirjoittanut Vaasan kaupungin kanssa aiesopimuksen tavaratalon rakentamisesta Risön alueelle. Pohjanmaalla kartoitetaan myös muita vaihtoehtoja Ikealle.

Taavi Heikkilä EK:n varapuheenjohtajaksi

Kaupan liiton hallituksen jäsen Taavi Heikkilä SOK:sta on valittu Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n varapuheenjohtajaksi. Kauppaa EK:n hallituksessa edustaa myös Maarit Toivanen-Koivisto. EK:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin odotetusti Matti Alahuhta.

Venäläismatkailijoille verkko-ostokset verottomasti

Venäläisiä ostosmatkailijoita houkutellaan Suomeen nyt verovapailla verkko-ostoksilla. Itella ja suomalainen Taxfree VAT Refund avaavat vielä tämän vuoden aikana palvelun, jolla kauppiaat voivat myydä tuotteitaan veroverkkokaupasta verotta matkailijoille.

Poikkeuslupia kauppojen loppiaisaukioloon myönnetty ympäri Suomen

Useat kaupat voivat pitää ovensa auki ensi loppiaisena. Aluehallintovirasto on myöntänyt eri puolelle Suomea poikkeuslupia kauppojen loppiaisaukioloon. Kaupat halutaan pitää auki, koska vuodenvaihteeksi odotetaan jälleen runsaasti venäläismatkailijoita Suomeen.