Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Nuorten kulutusvalinnat muuttavat vähittäiskauppaa

Nuoret kuluttajat vaativat vastuullisuutta ja ympäristöystävällisiä tuotteita. He ovat myös valmiita maksamaan enemmän arvojaan vastaavista tuotteista. Tämä käy ilmi Stora Enson kyselystä.

Kesko saa digijohtajan Googlelta

Keskon liiketoiminnan kehityksestä, digitaalisesta liiketoimintaympäristöstä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Anni Ronkainen. Huhtikuussa Keskoon sirtyvä Ronkainen tulee Googlelta.

HOK-Elannon myynti supistui viime vuonna

Pääkaupunkiseudun osuuskaupan HOK-Elannon myynti jäi viime vuonna reilun prosentin edellisvuodesta. Päivittäistavaramyynti ylsi lievästi plussalle, mutta käyttötavarakauppa laski reippaasti.

Joulukauppa jäi miinukselle

Joulukauppa supistui ennakkotietojen mukaan pari prosenttia. Se on linjassa Kaupan liiton ennusteen kanssa.

Helsingin Kauppojen yölle poikkeuslupa pitkään aukioloon

Toukokuussa järjestettävän Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalin yhteydessä yritykset voivat palvella asiakkaitaan puoleenyöhön asti. Poikkeuslupaa anonut Helsingin seudun kauppakamari toivoo, että erillisiä poikkeuslupia ei tarvitsisi hakea.

kuva: Kesko

Kesko jälleen maailman vastuullisimpien yritysten kärjessä

Kesko on valittu jälleen maailman sadan vastuullisimman pörssiyrityksen joukkoon. Päivittäistavarakauppojen sarjassa se oli ykkönen. Kesko myös petrasi sijoitustaan viime vuodesta.

Kilpailu markkinaosuuksista ajaa hintakampanjointiin

Viikon kuumin uutinen Suomessa on ollut useiden kauppojen ilmoitus alentaa joidenkin elintarvikkeiden hintoja. Taustalla on kauppojen kilpailu markkinaosuuksien säilyttämisestä, kun taantuma ja heikentynyt ostovoima ovat saaneet kuluttajat entistä hintatietoisimmiksi. Toisin kuin väitetään, paljon työllistävällä kaupan alalla ei ole hinnoissa ilmaa, selviää tilastoista.

Oriola-KD aloittaa yt-neuvottelut