Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Kaupan mahdollisuudet Venäjällä -seminaari 8.5.2014
Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Lidlillä yli kymmenen miljoonaa tykkääjää Facebookissa

Lidl saavutti kymmenen miljoonan Facebook-tykkääjän rajapyykin 27. helmikuuta. Kaupparyhmää fanittava joukko on Euroopan päivittäistavarakaupan ryhmässä suurin ja maailmanlaajuisesti ryhmän toiseksi suurin.

Ruokakauppa tulee työpaikoille Espoossa

Espoossa kokeillaan uudenlaista ruokakauppapalvelua, jossa tilatut ruokatarvikkeet tuodaan suoraan työpaikoille. Kylmäautoilla kuljetettavat ruoat jaellaan iltapäivällä pysäköintialueilla, missä asiakkaiden on helppo nostaa kassit suoraan omaan autoonsa.

Kirjan ja ruusun päivä laajenee E-kirjamessuiksi

Anna-Leena Härkösen uutuusteos Takana puhumisen taito on tämän vuoden Kirjan ja ruusun päivän erikoisjulkaisu. Päivän uutuutena on myös verkkotapahtuma E-kirjamessut, johon voi osallistua verkon ja sosiaalisen median kautta.

Kauppakeskusten pienyrittäjille vapaapäivä

Lakia kauppakeskuksissa toimivien yrittäjien vapaapäivästä on tarkennettu. Jatkossa kauppakeskuksen pienyrittäjä voi pitää vapaapäivän kerran viikossa. Voimaan laki tulee huhtikuun lopussa, mutta sitä sovelletaan myös aiemmin solmittuihin sopimuksiin.

Supermarketien ja halpamyymälöiden erot kapenemassa

Yhä useampi brittikuluttaja suuntaa päivittäistavaraostoksille halpamyymälöihin, joiden markkinaosuus on hurjassa kasvussa. Halpamyymälöiden vetovoimaa kasvattavat niiden laajentunut tuotevalikoima, kertoo tutkimusyhtiö IGD:n raportti.

Autoala synkensi tämän vuoden ennustettaan

Autoalalla pelätään, ettei tänä vuonna uusien henkilöautojen myynnissä ylletä odotettuihin lukemiin. Henkilöautojen ennustetta hilattiin reippaasti alaspäin.

Euroopan parlamentti haluaa vähentää muovipussien käyttöä

Euroopan parlamentti ajaa tiukennuksia muovipussien käyttöön. Suomessa kauppa pitää EU:n laajuisten sääntöjen sijaan parempana maakohtaisia sääntöjä, sillä muovikassien käyttö on täysin eri tasolla eri jäsenmailla. Uhkana on myös, että täällä tehty työ kierrätysmuovista tehtyjen kassien kehittämiseksi valuu hukkaan. Lopullinen päätös asiasta jää toukokuussa valittavalle uudelle parlamentille.

kuva: Stockmann

Stockmannilla synkkä kevät