Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Kauppiailta perittäviin korttimaksuihin tulossa enimmäisrajat

Maksukorttien käytöstä perittäviin maksuihin on tulossa rajoituksia. EU:ssa on päästy sopuun kauppiailta korttimaksuista perittävien siirtohintojen enimmäismääristä. Korttimaksujen kohtuullistamista ovat vaatineet kauppiaat ympäri Eurooppaa.

Kaupan liitto toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2015

Ajankohtaisia kaupan alan uutisia Kauppa.fi:ssä jälleen ensi vuonna....

Vastuullinen kesäduuni -kampanja haastaa yritykset talkoisiin

Kauppa on elinkeinoelämän suurin nuorten työllistäjä ja merkittävä kesätöiden tarjoaja. Heikosta taloustilanteesta huolimatta kauppa tarjosi viime kesänäkin kesätyöpaikan tuhansille nuorille. Nyt alkaneella kampanjalla halutaan muistuttaa kesätöiden merkityksestä nuorten työuran käynnistäjänä.

Stockmann ei aio luopua Helsingin keskustan kiinteistöstään. kuva: Stockmann

Stockmann vähentää Seppälöitä ja luopuu Hobby Hallista

Uuden strategiansa julkaissut Stockmann aikoo keskittyä jatkossa tavarataloihinsa, Lindexiin ja liiketilojen vuokraukseen. Hobby Hallin, Stockmann Beautyn ja Seppälän toiminnot karsitaan.

Notkahduksen jälkeen tekninen kauppa yltänyt kasvuun

Teknisen kaupan myynti on pysynyt plussalla tänä vuonna. Vuoden kolmannella neljänneksellä kasvua viime vuodesta kertyi prosentin verran. Toimialojen välillä on kuitenkin eroja. Koko vuoden myynti yltänee edellisvuoden tasolle.

Kauppojen aukiolo jouluna ja uutenavuotena

Joulunpyhät ja uusivuosi sulkevat kaupat. Pienimmät ruokakaupat ja poikkeusluvan saaneet kaupat voivat pitää kuitenkin ovensa auki myös pyhinä.

Kesko uusii johtoaan

Kesko uudistaa konsernijohtoryhmäänsä. Yhteiskuntavastuusta, viestinnästä ja sidosryhmäsuhteista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Lauri Peltola. Johtoryhmään nousee myös Keskon lakiasiainjohtaja Anne Leppälä-Nilsson. Myös Keskon aluejohtajistoa laajennetaan.