Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Jäsenille > Edunvalvonta

Edunvalvonta


Tekesiltä rahoitusta kansainvälistymiseen

Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekes aloittaa kaksi uutta ohjelmaa, joilla pyritään saamaan suomalaisinnovaatiot nopeammin maailmalle. Kansainvälistymisohjelmassa tukea voi saada kohdemaan asiantuntijapalveluihin, pilotti- ja demorahoitusta taas voi saada tuotteen tai palvelun testaamiseen.

Monikulttuuriset nuoret paremmin eväin työelämään

Kaupan liitto on mukana Taloudellisen tiedotustoimiston monikulttuurisille nuorille suunnatussa Samalle viivalle -hankkeessa. Tavoitteena on opastaa nuoria ammatinvalinnassa ja auttaa työelämään.

Työryhmä selvittämään palavien nesteiden turvallisuutta kaupoissa

Työ- ja elinkeinoministeriö on asettanut työryhmän selvittämään myymälärakennuksessa tapahtuvaa palavien nesteiden säilytystä ja varastointia. Tarkoituksena on laatia muun muassa yhteneväiset turvallisuussäännökset.

Kaupan liitto päivittää kauppapoliittista strategiaansa vuosille 2014–2017

Kaupan liiton kauppapoliittinen valiokunta on alkanut työstää uutta kauppapoliittista strategiaa. Strategiassa otetaan huomioon kauppapolitiikan toimintaympäristön muutokset ja kaupan esteet.

Yritykset voivat suojautua tehokkaammin tietoverkkorikollisuudelta

Yritysturvallisuuden kansallinen työryhmä on julkaissut tilannekatsauksen yrityksiin kohdistuvasta tietoverkkorikollisuudesta. Katsauksen mukaan yritysten on tärkeää tunnistaa riskit ja poistaa haavoittuvuudet.

Helatorstain poikkeusluvat kauppojen aukioloon

Kaupat voidaan pitää auki helatorstaina Helsingissä ja Porvoossa sekä Hyvinkään keskustassa. Laaja poikkeuslupa on myönnetty myös Kymenlaaksoon ja itärajan kunnille.

Kuluttajansuojalaki muuttuu 13.6. – Muutoksia erityisesti verkkokaupan sääntelyyn

Kuluttajansuojalaki muuttuu kesäkuussa. Muutoksia tulee erityisesti koti- ja etämyyntisäännöksiin. Myös kuluttajien puhelinpalvelulle tulee enimmäishinta. Muutoksilla pannaan täytäntöön kuluttajan oikeuksia koskeva EU-direktiivi.

Kaupan alaa tehdään tutuksi nuorille