Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Jäsenille > Edunvalvonta

Edunvalvonta


EU-parlamentissa hyväksyttiin yritysten raportointia koskeva direktiivi

EU-parlamentti on hyväksynyt muun kuin taloudellisen tiedon raportointia koskevan direktiivin. Jatkossa toimintakertomukseen liitettävässä selvityksessä tulee käsitellä myös esimerkiksi ympäristöasioita, sosiaalisia ja työntekijöihin liittyviä sekä korruption torjuntaan liittyviä seikkoja.

Jäsenet tyytyväisiä Kaupan liiton palveluihin

Kaupan liiton ylivoimaisesti suosituin ja arvostetuin palvelu on jäsenneuvonta, selviää Kaupan liiton tämän vuoden yritysjäsenille tehdystä kyselystä. Kaiken kaikkiaan tyytyväisyys liiton palvelutarjontaa kohtaan parani joka alueella viime vuodesta.

Viestintävirasto on vahvistanut kuluttajien puhelinasioinnin perushinnan

Viestintävirasto on julkaissut kuluttajansuojalain muutokseen liittyvän niin sanotun laskennallisen perushinnan kuluttajien puhelinasioinnille. 13.6. lähtien kuluttajapalveluja tarjoavilla yrityksillä tulee olla asiakaspalvelunumero, johon soittaminen ei maksa enempää kuin 0,088 euroa / minuutti.

Anna Sorainen kertoi kaupan alan edustajille yritysvastuusta. kuva: Linda Luoma

Vastuullisuus yrityskulttuurin ytimeen

Kaupan liitto järjesti keskiviikkona 5. helmikuuta jäsenyrityksilleen Vastuuklinikka-aamukahvitilaisuuden, jossa tutustuttiin Kaupan alan vastuukartan konkreettiseen sisältöön ja yritysvastuun ajankohtaisiin teemoihin.

Muistutus Data-SER keräyksen turvallisuudesta myymälöissä

Kaupan liitto muistuttaa, että sähkö- ja elektroniikkaromun keräyksessä muistia sisältävien laitteiden keräysastian turvallisuudesta on pidettävä huolta. Myymälöissa tulisikin tarkistaa säännöllisesti keräysastioiden tila ja varmistaa, että astia on sijoitettu asianmukaisesti myymälään.

Kaupan liiton valiokuntien kokoonpanot ja toimintasuunnitelmat vuonna 2014

Kaupan liiton valiokuntien kokoonpanot ja toimintasuunnitelmat kuluvakke vuodelle on vahvistettu.

Seuraa Kaupan liittoa ja alaa myös somessa

Kaupan alan teemat näkyvät ja kuuluvat myös sosiaalisessa mediassa. Kaupan liiton some-kanavat tarjoavat jäsenille lisää väyliä yhteisten aiheiden seurantaan ja keskusteluun.

Piilomainonta kiellettyä myös blogeissa