Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta


POP Pankkien ja Säästöpankkien BIC-koodit muuttuvat

POP pankkien ja Säästöpankkien tilinumeroissa ja verkkolaskuissa käytettävät BIC-koodit muuttuvat lähikuukausina. Muutos vaikuttaa muun muassa verkkomaksuihin.

Pk-yritysten kansainvälistymispalveluja uudistetaan

Pienten ja keskisuurten yritysten pääsyä kansainvälisille markkinoille halutaan parantaa. Nyt Team Finland -verkoston kansainvälistymispalvelut on koottu saman sateenvarjon alle, ja ne kohdennetaan paremmin pk-yrityksiä palvelevaksi.

Elinvoimaiset kotimarkkinat -teema-aineisto jäsenyritysten hyödynnettävänä

Kaupan liitto on koonnut toimialan keskeiset viestit Elinvoimaiset kotimarkkinat -kampanjaan. Teema-aineiston toivotaan tarjoavan myös jäsenyrityksille työkaluja tärkeistä yhteisistä asioista viestimiseen.

Kemikaaliturvallisuuslaki muuttuu ensi kesänä

Ensi kesänä voimaan tuleva kemikaaliturvallisuuslain muutos vaikuttanee kaupoissa varastoitavien räjähteiden valvontaan. Kauppa pitää lakiehdotuksessa olevaa valvontatehtävien keskittämistä järkevänä.

Tule mukaan kehittämään kaupan koulutusta

Uusi erikoiskaupan tarpeisiin keskittyvä kehittämisklusteri aloittaa toimintansa Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksessa syyskuussa. Alan yrityksiä kutsutaan mukaan koulutuksen kehittämiseen ja yhteistyöhön.

Esimiehenä kaupan alalla -hankkeen tulosten esittely marraskuussa

Työterveyslaitos on tutkinut toimivia esimieskäytäntöjä muuttuvassa toimintaympäristössä Esimiehenä kaupan alalla (EsiKa) -hankkeessa. Tuloksia esitellään hankkeen loppuseminaarissa 11. marraskuuta.

Räjähteissä käytettävien lähtöaineiden myyntiä tiukennetaan

Syyskuusta lähtien räjähteissä käytettäviä lähtöaineita myyvien kauppojen on varmistettava, että lähtöainetta ostavalla yksityishenkilöllä on tarvittava lupa. Myyjän on myös ilmoitettava epäilyttävistä tapauksista keskusrikospoliisille. Lisäksi kemikaalien kuluttajapakkauksiin on selvästi merkittävä, että niiden ostoon tarvitaan viranomaisen lupa.