Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta


Aamukahvitilaisuus teollisuusparistojen ja -akkujen tuottajavastuusta

Myykö tai tuoko yrityksesi maahan teollisuusakkuja tai -paristoja? Ovatko tuottajavastuuasiat kunnossa? Toukokuussa järjestetään aamukahvitilaisuus, jossa selvitetään, keitä tuottajavastuu koskee.

Kaupan liitto mukaan EU:n avoimuusrekisteriin

Kaupan liitto on mukana EU:n edunvalvojien rekisterissä, jonka tarkoituksena lisätä edunvalvonnan läpinäkyvyyttä EU:ssa. Samalla olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää edunvalvontatapaa.

Kilpailu- ja kuluttajavirastolta linjaus hinnan ilmoittamisesta

Kuluttaja-asiamies on päivittänyt tavaroiden ja palveluiden hinnan ilmoittamista koskevan linjauksensa. Helppokäyttöiseksi työkaluksi tarkoitetusta linjauksesta löytyy muun muassa yleiset ohjeet hinnan ilmoittamisesta ja esimerkkejä.

Suomalaiset kaupan yritykset sinnittelevät Venäjällä

Venäjän talous hiipuu ja talouspakotteet kurjistavat markkinoita. Lähitulevaisuuden näkymätkään eivät anna viitteitä tilanteen parantumisesta. Venäjällä jo olevat suomalaiskaupat kuitenkin jatkavat toimintaansa vaikeasta tilanteesta huolimatta.

Uusi 20 euron seteli käyttöön loppuvuonna

Marraskuussa otetaan käyttöön uusi 20 euron seteli. Uutta seteliä on aiemmin uusittujen 5 ja 10 euron setelien tavoin vaikeampi väärentää.

Ammattikäyttöön tarkoitettujen kasvinsuojeluaineiden myyntiin tarvitaan jatkossa tutkinto – Mitä uudistus tarkoittaa kaupalle?

Ammattikäyttöön tarkoitettuja kasvinsuojeluaineita saa jatkossa myydä vain erityisen tutkinnon suorittanut henkilö. Tukes järjestää 19.3. tilaisuuden, jossa keskustellaan, mitä uudistus tarkoittaa kaupalle.

Konttikaasujen työturvallisuusriskien hallintaan kaksi uutta hanketta

Tavarankuljetuskonttien kuorman purkamisen ja varastoinnin turvallisuuden parantamiseksi aloitetaan kaksi hanketta. Tavoitteena on estää tavarankuljetuskonttien kanssa työskentelevien altistuminen kuljetuksessa ja varastoinnissa käytettäville kemikaaleille. Hankkeen aikana luodaan työturvallisuusohjeistus ja suositus kansalliseksi toimintamalliksi.