Uutiset:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://www.kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Koulutus

KoulutusKEVÄT 2015

B2B Verkkokauppakoulutus

Maanantaisin 13.4.-27.4.2015
Auditorio, Eteläranta 10

B2B verkkokauppakoulutus on yrityskauppaa käyvien verkkokauppiaiden arvoketjun tarpeisiin räätälöity koulutuskokonaisuus, jonka aikana käydään järjestelmällisesti läpi kaikki kaupan B2B-verkkoliiketoiminnan osa-alueet.

Suorittamalla kurssin kaikki moduulit sinulla on myös mahdollisuus pätevöityä sertifioiduksi B2B-verkkokauppiaaksi! Kurssin lopussa järjestetään erillinen testi sertifioitumisesta kiinnostuneille.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kaupan työaikapäivä

Tiistaina 14.4.2015, klo 9.00-16.00
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Kurssilla opitaan hyödyntämään työehtosopimuksen mahdollistamat työaikajoustot ja siten lisäämään tehokkuutta ja säästämään palkkakustannuksissa. Kurssilla keskitytään erityisesti työajan tasoittumisjärjestelmään, mutta opitaan myös kaikki keskeiset työaikalain ja Kaupan työehtosopimuksen työaikaan liittyvät määräykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Ongelmia ratkaiseva esimies

Tiistaina 21.4.2015, klo 12.00-16.00
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Ratkaisukeskeisesti johtava esimies tarttuu ongelmatilanteissa härkää sarvista ja auttaa työyhteisöään näkemään haastavissa tilanteissa jopa kehittämisen mahdollisuudet.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Ruuan verkkokaupan tulevaisuus Suomessa

Torstaina 23.4.2015, klo 9.00-16.00
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Millaiset mahdollisuudet ruuan verkkokaupalla on Suomessa? Miten erilaiset kumppanit voivat tukea ruuan verkkokaupan kasvua Suomessa? Näihin ja moniin muihin ruuan verkkokauppaa koskeviin kysymyksiin ovat vastaamassa casepuheenvuoroillaan niin tavarantoimittajat kuin alalla jo toimivat verkkokauppiaatkin.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kemikaalilainsäädännön perusteet

Tiistaina 28.4.2015, klo 9.00-16.00
Helsingin Messukeskus, sali 207

Mitä vähittäismyyjän, tukkukauppiaan ja maahantuojan tulee tietää kemikaalilainsäädännöstä? Koulutuksessa käydään tiivistetysti läpi, mitä jokaisen kaupan alan yrityksen on tarpeellista tietää kemikaalilainsäädännön perusteista. EU:n ja Suomen kemikaalilainsäädäntö vaikuttaa esimerkiksi tavallisten pesuaineiden, desinfiointiaineiden, maalien, tekstiilien, huonekalujen, korujen sekä erilaisten laitteiden ja koneiden myyntiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kaupan digipäivä

Tiistaina 5.5.2015, klo 9.00-16.30
Finlandia-talo, Helsinki-sali

Kaupan digipäivässä kuullaan case-esimerkein kokemuksia palveluista ja ostamisesta verkossa. Miten menestyä Suomessa? Miten menestyä ulkomailla? Millaiset kumppanuudet, yhteistyömuodot ja työkalut takaavat menestyksen? Miten välttää sudenkuopat? Mm. näihin kysymyksiin vastaavat kotimaiset ja ulkomaiset menestyjät digitaalisuuden huipputapahtumassa. Verkostoidu myös digipalvelujen ammattilaisten kanssa Marketplacella!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Henkilöstösuunnitelmien paperisota

Keskiviikkona 6.5.2015, klo 12.30-16.00
Helsinki, Eteläranta 10, 3. krs, Kaupan liiton neuvottelutila

Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton koulutustilaisuudessa käydään läpi työnantajalle pakollisia henkilöstöön liittyviä suunnitteluvelvoitteita ja tarkastellaan suunnitteluvelvollisuuksien taustalla olevia lainsäännöksiä.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kaupan oikeustapauspäivä

Tiistaina 19.5.2015, klo 12.00-16.00
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Iltapäivän aikana tutustumme ajankohtaiseen kaupan alaa koskevaan oikeuskäytäntöön. Tapaukset käydään läpi yksityiskohtaisesti ja samalla arvioidaan tapausten vaikutusta lain ja työehtosopimuksen tulkintaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Verkkomarkkinoinnin aamupäivä

Tiistaina 26.5.2015 klo 9.00-12.00
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Rakenna ansaittua näkyvyyttä omien ja ostettujen mediakanavien kautta. Ansaittu näkyvyys on markkinoinnin uskottavin muoto - tule katsomaan miten se tehdään.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kaupan yhdenvertaisuuskoulutus

Torstaina 28.5.2015 klo 13.00-16.00
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Työnantajan on tunnettava useasta eri laista johtuvat velvollisuudet työntekijöiden kohteluun liittyen. Koulutuksessa kuulet, millaisia muutoksia yhdenvertaisuuslakiin ja tasa-arvolakiin on tullut, ja miten muutokset vaikuttavat työnantajan toimintaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Ecommerce Europe Annual Conference

8. - 10.6.2015
Hotel Arts, Barcelona, Espanja

Ecommerce Europe järjestää kolmipäiväisen vuosittaisen verkkoliiketoiminnan seminaarinsa jo seitsemättä kertaa peräkkäin. Kaupan liiton jäsenenä saat 300 euron alennuksen osallistumismaksusta ja kutsun National Dinnerille 8.6. Tule mukaan kuulemaan viimeiset verkkobisneksen tuulahdukset Euroopasta ja maailmalta!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

SYKSYLLÄ 2015:

Verkkokauppakoulutus

Tiistaisin 20.10.-17.11.2015
Helsinki, Eteläranta 10, 2. krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Verkkokauppakoulutus on kaupan arvoketjun tarpeisiin räätälöity koulutuskokonaisuus, jonka aikana käydään järjestelmällisesti läpi kaikki kaupan verkkoliiketoiminnan osa-alueet.

Mukana myös: Verkkokaupan juridiikkaa sekä sähköposti- ja affiliate-markkinointi

Huomioithan lisäksi, että verkkokauppakoulutukseen sisältyy myös syksyn 2015 Kaupan Omnichannel -tapahtuman osallistuminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa kursseissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samalle kurssille, myönnämme seuraaville 15 % alennuksen kurssihinnasta. Kurssi-ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssimaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta pois jääneeltä perimme koko kurssimaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö.

Lisätietoja työmarkkinakoulutuksista:
Mervi Angerma-Niittylä, p. 040 707 4214

Lisätietoja muista koulutuksista ja tapahtumista:
Kristina Metso, p. 050 302 4214

Koulutukset järjestää Kaupan liiton tytäryhtiö KAUPPA-FI Oy.